150 jarig bestaan van Toneelvereniging de Roos

Binnenkort

Even voorstellen..

Vertel je verhaal

N Cruise met Klasse
“ ’N CRUISE MET KLASSE” is een komedie in drie bedrijven door Fred Carmichael en vertaald door Chris Rudél
In drie bedrijven maken we het wel en wee mee van een aantal passagiers aan boord van een luxe cruise schip tijdens een reis rond de wereld. In het eerste bedrijf wordt er gefocust op de gezusters Simpkins; twee ongetrouwde, wat naïeve en antieke zussen die voor het eerst hun geboortedorp hebben verlaten, met alle gevolgen van dien…. Het tweede bedrijf richt zich op de familie Watson. Hij, een echtgenoot die eindelijk de tijd heeft gevonden om zijn drukke werkzaamheden even aan de kant te schuiven om deze cruise mee te maken. De reden hiervoor komen we al snel te weten… In het derde bedrijf tenslotte nemen we een kijkje bij Corinne en Hamilton Foote. Dit echtpaar heeft de cruise gewonnen en past niet echt binnen het elitegroepje van passagiers. Het stuk bestaat niet uit drie losse eenakters. Alle personages treden in ieder bedrijf op en zorgen op die manier voor een prachtige caleidoscoop van stemmingen en karakters; soms dolkomisch, dan weer ontroerend, maar altijd levensecht en raak getekend.
Deze voorstelling is te zien op:
Vrijdag 20 maart en Zaterdag 21 maart om 20 uur in ontmoetingscentrum De Rietschoot Zaterdag na afloop van de voorstelling wordt er gezellige muziek gedraaid, wat uitnodigt tot na zitten.
Kaarten á 10 euro verkrijgbaar in de voorverkoop bij De Rietschoot of Tini Smit 06 18131328 of aan de zaal een half uur aanvang van de voorstelling.