Grote kop

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.

Vertel je verhaal

Na het succes van vorig jaar, zijn we op zoek gegaan naar een stuk van een heel ander genre. We zijn uitgekomen op de komische triller "De ultieme vermageringskuur" van Rob Veenstra.
Drie welgestelde vrouwen verblijven in een welnesscentrum. Voor het vele geld dat ze betaald hebben, valt het eten erg tegen. Maar daar hebben twee vrouwen gelukkig een oplossing voor gevonden. Plotseling sterft een van de vrouwen. Volgens de dokter was het een natuurlijke dood, maar de andere vrouw denkt aan moord!! Er klopt iets niet met deze arts. En wat voert de eigenaresse in haar schild? Is de charmante personal trainer wel te vertrouwen? En de telkens opduikende tuinman is wel heel sinister. Als er een tweede slachtoffer valt loopt de angst en de spanning op. Niemand vertrouwd niemand nog, iedereen kan immers de moordenaar zijn!
Een zowel grappig als spannend toneelstuk!

Kaartverkoop: (voorverkoop) Tini Smit tel: 072-5617052 of bij de bar van de Rietschoot en op de avond van de voorstellingen bij de kassa.

Zaterdag kunt u gezellig na zitten, dansen en swingen met gezellige muziek.